Activitats
i cursos

Contemporani

Contemporani

Inscripció

La dansa contemporània és un estil que busca expressar a través del moviment, una idea, un sentiment,una emoció.Es nodreix de la tècnica de la dansa clàssica però utilitza uns moviments corporals propis.

Professor/a:
Anna Segalés
Dansa Oriental

Dansa Oriental

Inscripció

La dansa Oriental o dansa del ventre és una activitat amb molta tradició i acceptació a la nostra escola. Està basada en l'aprenentatge de la dansa tradicional egípcia i genera un gran treball de la zona pèlvica abdominal i reforça la feminitat i l'autoestima de la dona.

Professor/a:
Neus Gaja
Swing

El swing o “lindy hop” és un estil de ball amb parella popularitzat a Nova York als anys 20 per la comunitat afro-americana. Es tracta d'un estil molt enèrgic que segueix els ritmes frenètics de les grans orquestres de swing.

Professor/a:
Marc Ocaña
Iniciació a la dansa

Iniciació a la dansa


Inscripció

La iniciació a la dansa està pensada per infants de 3 a 5 anys i serveix per a treballar la psicomotricitat, els elements bàsics de l'expressió corporal, la flexibilitat i el ritme musical. Per altra banda, també significa una iniciació en el treball de les coreografies de músiques adients a l'edat dels més petits.

Professor/a:
Neus Gaja
Balls en línia

Balls en línia


Inscripció

Aquesta activitat va dirigida a persones a partir de 50 anys. Es tracta d'una classe on s’ensenyen diferents coreografies simples de diferents ritmes com són el cha-cha-chá, el tango, la batxata, la cúmbia, el merengue, etc. Això fa que es treballi la memòria, la coordinació, la mobilitat i el ritme.

Professor/a:
Neus Gaja
Balls de Saló

Balls de Saló


Inscripció

Els balls de saló són una disciplina que es pot començar a practicar de petit i que es pot ballar tota la vida. La varietat d'estils que contempla (vals vienès, vals anglès, tango, fox-trot, cha-cha-chá, paso doble, samba i rock), converteixen els balls de saló en una de les activitats preferides dels nostres alumnes, ja sigui en l'àmbit d'aficionat com a ball d'envelat o bé amb els balls de saló esportius de competició.

Professor/a:
Neus Gaja
Hip Hop

Hip Hop


Inscripció

El Hip Hop com a cultura és un moviment artístic que va sorgir a la dècada dels anys 70 en el districte del Bronx de Nova York sent un moviment social i reivindicatiu. Quan ens referim al Hip Hop com a dansa, aquest és un estil que forma part de les danses urbanes (Street Dance). Les danses urbanes inclouen diferents estils de ballar (Hip Hop, Locking, Popping, House, Krump entre alguns altres) que han sorgit en espais urbans com a forma d’expressió artística.

En les nostres classes treballem els diferents estils de les danses urbanes amb l’objectiu de treballar la musicalitat, el ritme, l’expressió, la coordinació i l’energia combinant l’aprenentatge de coreografies i la improvisació (freestyle).

Professora de petits, adults i competició:
Anna Segalés

Professor de juvenils i Juniors:
Sergio Abuin
Burlesque

Burlesque


Inscripció

Inspirat en els típics balls dels teatres cabaret o de vaudeville, el Burlesque és un estil de ball que treballa la sensualitat femenina i desperta una actitud interior totalment alliberadora que totes les dones poden aconseguir. Es tracta d'una experiència diferent, divertida i glamurosa que se serveix de complements com "boes", cadires, coixins, bastons o picardies.

Professor/a:
Neus Gaja
Ball per a nuvis

Ball per a nuvis


Inscripció

El ball per a nuvis és una activitat totalment personalitzada i adaptada a les necessitats de cada parella i serveix per treballar i desenvolupar coreografies úniques que ajuden a fer encara més especial el dia de l'enllaç.

Professor/a:
Neus Gaja
Ritmes llatins

Ritmes llatins


Inscripció

A les nostres classes de ritmes llatins sense parella podràs ballar i gaudir de ritmes caribenys com el mambo, el merengue, el cha-cha-chá, etc. Ens agrada treballar amb grups mixts i amb alumnes de totes les edats (a partir de 14-15 anys).

Professor/a:
Neus Gaja i Marc Ocaña
Salsa i Batxata

Salsa i Batxata


Inscripció

La Salsa i la Batxata són, possiblement, uns dels balls amb parella més divertits que hi ha. La seva energia positiva i el seu caràcter festiu faciliten també, que es puguin plantejar sessions de ball grupal i que l'ambient de cada classe estigui ple d'alegria i somriures.

Professor/a:
Neus Gaja
Dansa Jazz

Dansa Jazz


Inscripció

Les classes de Dansa Jazz treballen, bàsicament, la tècnica de la dansa clàssica, l'expressió corporal de la dansa contemporània, els exercicis d'aïllament de les diferents parts del cos i la coordinació o el ritme del cos en general. El nostre objectiu final sempre és portar a terme diferents coreografies amb els millors temes i músiques del gènere del jazz de tots els temps. Existeixen diferents nivells segons l'edat (des dels 6 anys fins a l'edat adulta).

Professora dels petits:
Neus Gaja


Professora dels adults:
Anna Segalés
Mami + nen/a

Mami + nen/a


Inscripció

Les classes Mami + nen/a potencien la interacció entre les mares/pares i els seus infants menors de 3 anys a partir de diferents jocs ballats, del treball de la psicomotricitat, del coneixement del cos i del treball del ritme musical. Es tracta d'una experiència divertidíssima tant pels més petits com pels més grans.

Professor/a:
Neus Gaja